ua
UA RU

Основи здорового та безпечного харчування у період свят (запис лекції)

05 січня 2021 року 195

Основи здорового та безпечного харчування у період свят

Зазвичай, святкові дні неабияк впливають на наш раціон харчування. У цей період ми часто вживаємо надмірну кількість солодкої, жирної та смаженою їжею. Також під час Новорічно-Різдвяних свят на деяких кухнях накопичується багато приготованих, але нез'їдених страв. Для того, щоб не зіпсувати собі та близьким здоров'я, не наразитися на небезпеку вживання несвіжих страв, слід дотримуватися основних правил здорового харчування.

Поговоримо про те, як варто зберігати продукти та готові страви, як готувати безпечно, яких правил харчування потрібно дотримуватися, щоб свята не тільки пройшли без ускладнень для здоров'я, але й додали нам здорових звичок у харчуванні.

Цим та іншим питанням 05.01.2021 року і була присвячена відеолекція фахівця Київського міського центру Громадського здоров’я, к.мед.н. Отто Стойка

 

Інформаційні матеріали Повний перелік